• 1401/03/22 - 17:38
  • - تعداد بازدید: 199
  • - تعداد بازدیدکننده: 194
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

دیدار رئیس سازمان نقشه برداری کشور با استاندار فارس

علی جاویدانه رئیس سازمان نقشه برداری کشور با حضور در استانداری فارس با دکتر محمد هادی ایمانیه استاندار فارس درخصوص خدمات و توانمندی های فنی سازمان نقشه برداری کشور دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور، روز یکشنبه ۲۱ خردادماه سال جاری علی جاودانه رئیس سازمان نقشه برداری کشور با حضور در استانداری فارس با دکتر محمد هادی ایمانیه استاندار فارس  درباره خدمات و توانمندی های فنی سازمان نقشه برداری کشور دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار بر لزوم استفاده از نقشه و اطلاعات مکانی در برنامه ریزی های کلان کشور تأکید شد و درباره ژئوپرتال استان فارس که بستری هموار برای تحقق اهداف  استانی و ملی است توضیحاتی از سوی  جاویدانه ارائه گردید. همچنین SDI و بستر های سازمانی نیز مورد بررسی قرار گرفت.
در خاتمه این نشست  جاویدانه با اهدای لوح از دکتر افکاری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان فارس به جهت کسب رتبه نخست کشوری در تهیه نقشه های GIS،توسعه حوزه نقشه برداری و اطلاعات مکانی کشور و تعاملات سازنده آن استان با سازمان نقشه برداری کشور تقدیر نمود.

 

لینک کوتاه
  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,معاونت
  • کد خبر : 63
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید


تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/03/22 17:38
تنظیمات قالب