• 1402/02/11 - 21:26
  • - تعداد بازدید: 231
  • - تعداد بازدیدکننده: 218
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در همایش ژئوماتیک 1402:

جامعه‌ای پیشرفته و موثر نیازمند استفاده‌ دقیق از نقشه و اطلاعات مکانی است

 
به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه‌برداری کشور، دکتر محمدحسن نامی؛ رئیس سازمان مدیریت بحران کشور صبح امروز در افتتاحیه بیست و هفتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی؛ با بیان اینکه برای داشتن جامعه‌ای پیشرفته و موثر نیازمند استفاده‌ دقیق از اطلاعات ژئوماتیک هستیم، افزود: «اطلاعات ژئوماتیک در پیشگیری از بحران‌ها، آمادگی و بازسازی و بازتوانی بسیار اهمیت دارد.»
 
نامی قانون مدیریت بحران را بر گرفته از ابلاغیه مقام معظم رهبری دانست و گفت: «ابلاغیه مقام معظم رهبری در این زمینه به ویژه در حوزه فرونشست زمین بر پیشگیری تمرکز دارد که از موارد بسیار ارزشمند به شمار می رود. »
 
رئیس سازمان مدیریت بحران با تاکید بر اینکه از ۶۴ مخاطره و سوانح انسان ساز، ۴۶ مورد آن در ایران رخ می دهد، خاطرنشان کرد: «سیلاب، زلزله،  فرونشست زمین،  زمین لغزش، رانش زمین، موج سرما، موج گرما،  خشکسالی، ریز گرد و سرمازدگی از جمله مخاطراتی است که در کشور رخ می دهد و برای هر کدام از اینها پیشگیری بسیار اهمیت دارد.»
 
وی ضمن اشاره به چندین زلزله شدید در دنیا درباره  زلزله خوی گفت: «در این منطقه سازه هایی که فاقد  نظارت مهندسی بود، فرو ریخت و نیاز است که به سرعت با آنها برخورد شود.»
 
رئیس سازمان مدیریت بحران، فرونشست زمین را از دیگر بحران‌های موجود در کشور دانست و گفت: «قرار بود در کشور ۷۵ درصد آب مصرفی از سدها و ۲۵ درصد از آب‌های زیر زمینی تامین شود ولی اکنون این نسبت بر عکس شده است.»
گفتنی است بیست و هفتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی از سوی سازمان نقشه‌برداری کشور و در محل این سازمان از صبح روز دوشنبه 11  اردیبهشت ماه سال 1402 آغاز و تا 14 اردیبهشت ماه نیز ادامه خواهد داشت و میزبان متخصصان و صاحب نظران حوزه نقشه‌برداری می‌باشد.
لینک کوتاه
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 428
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید


تاریخ آخرین بروزرسانی : 1402/02/11 21:26
تنظیمات قالب