بازدید وزیر کشور از غرفه سازمان نقشه برداری کشور
وزیر کشور با حضور در دومین رویداد نمایشگاهی مدیریت بحران ایران قوی، از غرفه سازمان نقشه برداری کشور بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور، احمد وحیدی وزیر کشور ظهر امروز با حضور در دومین رویداد نمایشگاهی مدیریت بحران ایران قوی که در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می شود، از غرفه سازمان نقشهبرداری کشور بازدید کرد.
وزیر کشور در این بازدید ضمن گفتگو با مدیران و کارکنان سازمان نقشه برداری، در جریان چگونگی پایش اطلاعات در زمینه های مختلف قرار گرفت.
براساس این گزارش، وزیر کشور در مراسم افتتاح دومین رویداد نمایشگاهی مدیریت بحران ایران قوی نیز گفت: موضوع بحران یا مخاطره یک موضوع جهانی است و طبیعتاً همکاری های جهانی برای شناخت علل وقوع و چگونگی چاره اندیشی برای رفع بحران ها مهم است. امروز تجربیات مختلفی در جهان اتفاق می افتد و این تجربیات باید در دسترس همگان باشد.
وی ادامه داد: در حوزه دریای خزر و پایین آمدن آب با مشکل جدی مواجه هستیم و دلیل آن هم عدم ورود آب به این دریاچه هستش و اگر شرایط همینگونه پیش برود در آینده ای نزدیک شاهد خشک شدن آن خواهد بود. مسئله رودخانه های جاری هم مهم است و این رودخانه هایی که در کشورهای همسایه جاری است باید با همکاری به نفع کشور ما هم شود. در این حوزه باید با توجه به منافع منطقهای اقدام شود تا جلوی بحران ها و مخاطرات طبیعی گرفته شود.
وزیر کشور گفت: باید کمیته ای منطقه ای شکل بگیرد تا درباره سدسازی ها جوری تصمیم گیری شود که منطقه ضرر نکند. درخصوص ریزگردها نیز باید با هماهنگی و طراحی های مشترک با کشورهای منطقه اقدام موثری صورت گیرد.
وحیدی افزود: مسائل پیش نگرها نیز باید مورد توجه قرار گیرد تا درخصوص کشف مخاطرات موفق باشیم. شبکه های تشخیص باید یکپارچه باشد تا آمار تلفات ناشی از مخاطرات کاهش پیدا کند. امروزه در وقوع سیلاب ها می توانیم پیش بینی کنیم اما در حوزه هایی مثل زلزله باید هماهنگی های بیشتری صورت گیرد. امروزه در سطح جهانی دانش خوبی درباره پیش بینی وقوع زلزله نداریم و بنده معتقدم که این کار شدنی خواهد بود.
وی درباره آموزش دادن به مردم نیز گفت: همه سازمان های دخیل در حوزه مدیریت بحران باید آموزش های لازم را به مردم بدهند تا در زمان وقوع بحران با مشکل مواجه نشویم.
گفتنی است، دومین رویداد نمایشگاهی مدیریت بحران ایران قوی از ۴ لغایت ۶ دی ماه سال جاری در مصلی امام خمینی(ره) دایر است.