• 1402/08/08 - 13:35
  • - تعداد بازدید: 118
  • - تعداد بازدیدکننده: 101
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
سازمان نقشه برداری کشور اعلام کرد:

استفاده از اطلاعات اطلس‌های ملی در محصولات و نرم افزارهای مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی(نور)

مرجع اطلاعات و شاخص‌های کلان کشور در موضوعات مختلف هستند که با مصوبه دولت از سال 1370 تاکنون، در بیش از بیست عنوان توسط سازمان‌ نقشه‌برداری کشور، منتشر شده و به طور مستمر، به هنگام می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه‌برداری کشور به نقل از مدیریت نقشه نگاری و اطلس‌های ملی، اطلس‌های ملی، مرجع اطلاعات و شاخص‌های کلان کشور در موضوعات مختلف هستند که با مصوبه دولت از سال 1370 تاکنون، در بیش از بیست عنوان توسط سازمان‌ نقشه‌برداری کشور، منتشر شده و به طور مستمر، به هنگام می‌شوند.

به دلیل ویژگی‌های بارزی همچون دقت در اطلاعات، حجم اطلاعات در واحد سطح و سایر جذابیت‌های هنری، اطلس‌های ملی مرجعی موثق و قابل اعتماد بوده و می توانند جایگزین ده‌ها جلد کتاب و هزاران برگ گزارش فنی شده و روشن‌تر و سریعتر از هر واسطه اطلاعاتی دیگر، رئوس برنامه‌ها و تصمیم گیری‌ها را برای سیاستگذاران و مدیران بیان کنند. از طرف دیگر شاخص‌های آماری منتشر شده در اطلس‌های ملی حاصل پردازش اطلاعات دریافت شده از سازمان‌ها و ارگان‌های مرجع بوده که توزیع و روند شاخص‌ها را در قالب نقشه و نمودارهای مختلف نمایش می دهد.

در همین راستا، بنا به درخواست مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی(نور)، اجازه استفاده و انتشار اطلاعات اطلس‌های ملی در محصولات آن مرکز «با درج ماًخذ و سال تهیه اطلس» صادر شد. مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی(نور) بعنوان بزرگترین تولید کننده نرم افزارهای علوم انسانی و اسلامی با بیش از سه دهه تجربه در زمینه تولید نرم افزار و پایگاه‌های اطلاعاتی، از اطلاعات و شاخص‌های اطلس‌های ملی در تولید محتوای نرم افزارهای "کتابخانه مرجع" و "نورلایب"  استفاده می‌کند.

لینک کوتاه
  • گروه خبری : اخبار,مدیریت نقشه نگاری و اطلس های ملی
  • کد خبر : 598
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید


تاریخ آخرین بروزرسانی : 1402/08/08 13:35
تنظیمات قالب