• 1404/02/06 - 16:43
  • - تعداد بازدید: 152
  • - تعداد بازدیدکننده: 140
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

دیدار رئیس دانشکده مهندسی نقشه‌برداری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با رئیس سازمان نقشه‌برداری کشور

به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور، در روز شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴، دکتر محمد کریمی، رئیس دانشکده مهندسی نقشه‌برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، جمعی از هیأت علمی دانشگاه با دکتر صیدایی رئیس سازمان نقشه‌برداری کشور در محل این سازمان دیدار و گفتگو کرد.

 در این نشست، دو طرف بر اهمیت توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناوری در حوزه‌های مرتبط با ژئوماتیک، سیستم‌های اطلاعات مکانی و آموزش تخصصی تأکید کردند. همچنین، بر لزوم هم‌افزایی ظرفیت‌های دانشگاه و سازمان در پروژه‌های ملی، به‌ویژه در زمینه‌های سنجش از دور، فتوگرامتری و زیرساخت‌های داده‌های مکانی، تأکید شد. دکترصیدایی، با اشاره به سابقه همکاری‌های مشترک میان دانشگاه و سازمان، بر ضرورت تقویت این روابط در راستای ارتقای کیفیت آموزش و پژوهش در کشور تأکید کرد.وی همچنین اظهار داشت با توجه به اینکه هفتم خرداد به عنوان روز نقشه برداری در تقویم رسمی کشور ثبت شده خواستار تعامل اساتید و دانشجویان در معرفی این روز به عموم مردم شد.

 این دیدار گامی مؤثر در جهت تعمیق همکاری‌های علمی و اجرایی میان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و سازمان نقشه‌برداری کشور محسوب می‌شود.

لینک کوتاه
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 1256
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید


تاریخ آخرین بروزرسانی : 1404/02/06 16:43
تنظیمات قالب