• // - 12:32
  • - تعداد بازدید: 557
  • - تعداد بازدیدکننده: 514
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
سازمان نقشه برداری کشور اعلام کرد:

دیدار چهره به چهره مردم با رئیس سازمان نقشه برداری کشور

به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور، علی جاویدانه رئیس این سازمان، روز یکشنبه 31  اردیبهشت ماه 1402 راس ساعت 10صبح در محل سازمان نقشه برداری کشور به نشانی تهران میدان آزادی بلوار معراج با عموم مردم ملاقات خواهد کرد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 66071011 تماس حاصل فرمایید.

این دیدار مردمی در راستای تحقق شاخص عمومی ارزیابی عملکرد سال جاری با عنوان " پاسخگویی" در محور رضایتمندی مردم صورت می گیرد. تا به این ترتیب بالاترین مقام مسئول دستگاه، در ارتباط مستقیم با مردم پاسخگوی عموم باشد و مطالبات آنها را به صورت مناسب و به موقع بررسی و رسیدگی نماید.

همچنین بر حسب بخشنامه 138786/ 57012تاریخ 1401/08/07 معاون اول محترم رئیس جمهور، مبنی بر استمرار ارتباط نزدیک با مردم برای آگاهی از مسائل مردم و رفع مشکلات آنها، و بخشنامه ارزیابی عملکرد 1401 در راستای شاخص پاسخگویی، دستگاه های اجرایی یک روز در ماه را جهت پاسخگویی به مطالبات مردم در محل ستاد دستگاه اختصاص می دهند.

در این ملاقات عمومی؛ علی جاویدانه رئیس سازمان نقشه برداری کشور به صورت چهره به چهره با مراجعین ملاقات و ضمن پاسخگویی به مطالبات مطرح شده، موارد را جهت رسیدگی به سایر مدیران مربوطه ارجاع خواهد داد.

 

لینک کوتاه
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 441
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید


تاریخ آخرین بروزرسانی : 1402/02/16 12:32
تنظیمات قالب