برگزاری سخنرانی علمی با موضوع مدلسازی داده های نامتوازن مکانی در سطح داده و سطح الگوریتم با استفاده از مدلهای داده کاوی و یادگیری ماشین: مطالعه موردی در مدلسازی رشد فیزیکی شهر
سخنرانی علمی با عنوان " مدلسازی داده های نامتوازن مکانی با استفاده از دو رویکرد سطح داده و سطح الگوریتم از طریق مدل های یادگیری ماشین: مطالعه موردی مدلسازی رشد فیزیکی شهر"، در سالن خلیج فارس برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور سخنرانی علمی با عنوان " مدلسازی داده های نامتوازن مکانی در سطح داده و سطح الگوریتم با استفاده از مدلهای داده کاوی و یادگیری ماشین : مطالعه موردی در مدلسازی رشد فیزیکی شهر" در تاریخ 1403/05/30، در سازمان نقشه برداری کشور توسط محمد احمدلو کارشناس اداره کل سامانه های ملی و زیر ساخت های اطلاعات مکانی برگزار گردید.
در این سخنرانی علمی پس از بررسی چالشهای حوزه مدلسازی های مکانی و بیان ضرورت توجه به مسائلی از قبیل مسئله نامتوازنی و شاخص های مورد استفاده در ارزیابی مدل هایی که در سیستم های اطلاعات مکانی و سنجش از دور استفاده می شوند. در راستای نیازهای سازمان نقشه برداری کشور، به دیگر کاربردهای اجرای این موضوع نظیر برنامهریزی و مدیریت شهری، پایش تغییرات کاربری اراضی، طبقه بندی تصاویر ماهواره ای و غیره اشاره شد. لازم به ذکر است با پیادهسازی این روش پیشنهادی در کشور میتوان به نقشه های دقیق تری از تصاویر سنجش از دور یا بحث هایی نظیر پهنه بندی مخاطرات طبیعی مانند فرونشست رسید.
در انتهای جلسه، موضوعات آتی که می تواند در راستای بهبود دقت مدل های آماری و یادگیری ماشین که در حیطه های مختلف سنجش از دور و سیستم های اطلاعات مکانی به کار روند مورد بحث و بررسی قرار گرفت.




نظر دهید