- - ایجاد ارتباطات فراسازمانی با وزارتخانهها و سایر دستگاههای اجرایی کشور در راستای تقویت نقش سازمان نقشهبرداری در نظام برنامهریزی.
- - انجام اقدامات و هماهنگیهای لازم برونسازمانی بهمنظور برنامهریزی و ساماندهی برنامههای ریاست سازمان از قبیل شرکت در جلسات فراسازمانی، اعم از جلسات وزارتخانهها، سازمانها و سایر دستگاههای اجرایی، کلیه ملاقاتها، شرکت در گردهماییها و بازدیدها و انجام مأموریتهای داخلی و خارجی و ... .
- - برنامهریزی جهت افزایش ضریب نفوذ محصولات و خدمات سازمان بهویژه فراهمآوری زمینه ارتباط سازمان با مراجع تصمیمگیری اعم از مجلس شورای اسلامی و هیئت دولت.
- - برنامهریزی و ایجاد ارتباطات مؤثر درونسازمانی بهویژه در دو حوزه «ارتباط کارکنان با رئیس سازمان» بهمنظور احصاء نیازهای کارکنان و «برگزاری جلسات مستمر شورای معاونین و ارتباط با معاونتها، ادارات کل و دفاتر سازمان».
- - استقرار نظام جامع مدیریت عملکرد در سه سطح دستگاه، مدیران و کارکنان و انجام بازرسیهای دورهای و موردی از واحدهای سازمانی و تهیه گزارشهای لازم برای بالاترین مقام دستگاه.
- - بررسی و رسیدگی به شکایات افراد حقیقی و حقوقی از واحدها و کارکنان، ارجاع شکایات به واحد مربوطه و ارائه پاسخ مقتضی با هماهنگی ریاست سازمان.
- - نظارت وپایش عملکرد، ارزیابی شاخصهای اختصاصی سالانه استانها، تهیه وتدوین بخشنامهها و دستورالعملهای فنی و اداری.
- - نظارت بر انتصابات در گروههای نقشه و اطلاعات مکانی استانها و نیازسنجی و برنامهریزی دورههای آموزشی با هدف ارتقای دانش جامعه مهندسی نقشهبرداران بر اساس نیاز و اولویت استانها.
- - تقویت و گسترش ارتباطات فراسازمانی در دو حوزه «ارتباط با سازمانهای مرتبط و هم عرض» و «ارتباط با مجموعه روابط عمومیهای دولت در چارچوبهایی تعیینشده از سوی شورای اطلاع رسانی دولت»، همچنین بهرهگیری از نظرخواهیهای عمومی و مقطعی همکاران در ارتباط با خطمشی سازمان، عملکرد و برنامهریزیهای دورهای.
- - گسترش ارتباطات رسانهای (بهویژه ارتباط با رسانههای جمعی) با هدف اطلاعرسانی و معرفی خدمات، محصولات، فعالیتها، دستاوردها و توانمندیهای علمی و فنی سازمان بر اساس استراتژی رسانهای سازمان و همچنین واکنش به موقع نسبت به فضاسازیهای مجعول علیه سازمان و مدیران آن.
- - مدیریت و نظارت کیفی بر انتشارات سازمان، اعم از نشریات و ویژهنامهها.
- - برنامهریزی و اجرای مراسم و آئینهای مربوط به مناسبتهای مذهبی و ملی و همچنین برگزاری کنفرانسها، گردهمائیها و سمینارها و اجرای نمایشگاههای معرفی و عرضة محصولات و خدمات سازمان در سطح ملی و استانی.
- - مدیریت پرتال اطلاعرسانی سازمان؛ اعم از درج مستمر اخبار سازمان، ایجاد یک درگاه واحد برای ارائه کلیه خدمات و محصولات سازمان، معرفی سازمان و خدمات آن به دو زبان فارسی و انگلیسی
- - برنامهریزی برای حضور مدیران سازمان در رسانههای مختلف اعم از مکتوب، صوتی و تصویری، دیجیتال و مجازی، همچنین مستندسازی رویدادهای سازمان و ارائه خدمات شنیداری و دیداری در راستای تدوین برند و هویت بصری سازمان.
- - انجام امور دبیرخانه شورای عالی نقشهبرداری و کمیسیون معین این شورا.
- - همکاری با دبیرخانه کمیته تخصصی نامنگاری و یکسانسازی نامهای جغرافیایی.
- - نظارت و پایش کلیه تفاهمنامهها، صورتجلسات کلیه کارگروهها و شوراهای فنی و تخصصی سازمان؛ ابلاغ مصوبات و تصمیمات متخذه در جلسات به واحدها، پایش و نظارت بر حسن اجرای آنها.
- - انجام کلیه امور مرتبط با برگزاری همایشهای ملی، اجلاسهای منطقهای و بینالمللی در راستای معرفی توانمندیهای سازمان نقشهبرداری کشور.
- - توسعه و تحکیم روابط و مناسبات مربوط به عضویتهای سازمان نقشهبرداری کشور با سازمانهای همتا، انجمنها، کمیتهها و مجامع علمی بینالمللی فعال در زمینه نقشهبرداری و اطلاعات مکانی با هدف گسترش روابط و صدور خدمات مهندسی.
- - تبیین سیاستها، راهبردها و برنامههای آینده سازمان در همکاری با انجمنها و نهادهای علمی- تخصصی بینالمللی که سازمان در آنها عضویت دارد و یا با آنها در ارتباط است.
- - شناسایی، بررسی، گردآوری، مرمت، نگهداری و نمایش آثار فرهنگی– تاریخی مختلف (اسناد، مدارک، عکس، فیلم «کلیه منابع دیداری و شنیداری»، ابزار، اشیاء، وسایل، دستگاهها، نقشهها، طرحها و کلیه آثار موزهای مرتبط با سوابق علمی، فرهنگی و تاریخی سازمان) و اقدام در راستای تجهیز نمایشگاههای دائمی موزه.
- - گردآوری و حفظ مجموعهای غنی از منابع اطلاعاتی علمی– تخصصی و مرجع در حوزه فعالیتهای سازمان، ارائه خدمات کتابخانهای به مخاطبین داخلی و خارجی سازمان بر اساس دستورالعملهای مربوطه.