• 1401/07/27 - 17:40
  • - تعداد بازدید: 187
  • - تعداد بازدیدکننده: 182
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

تقدیر هیأت رییسه دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی از همکاری ها و حمایت های سازمان نقشه برداری کشور

هیأت رییسه دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با حضور در سازمان نقشه برداری کشور و دیدار با رئیس و معاونین این سازمان از همکاری ها و حمایت های سازمان نقشه برداری کشور تقدیر نمودند.

به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور، دکتر عامریان رییس، دکتر محمدرضا ملک معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دکتر محمد کریمی معاون پژوهشی دانشکده مهندسی نقشه برداری خواجه نصیرالدین طوسی با حضور در سازمان نقشه برداری کشور با دکتر علی جاویدانه؛ رئیس و معاونین سازمان نقشه برداری کشور دیدار و گفتگو کردند.
 
در این دیدار دکتر عامریان ضمن اعلام آمادگی برای هر گونه همکاری در زمینه علمی و دانشگاهی با سازمان نقشه برداری کشور، از حمایت های این سازمان از جامعه دانشگاهی بالاخص دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تقدیر نمود. اعضای هیئت رئیسه از حضور دکتر جاویدانه بعنوان ریاست سازمان نقشه برداری کشور که خود دانش آموخته رشته نقشه برداری و از متخصصین و اساتید این حوزه می باشد نیز ابراز خرسندی کردند و این امر را نقطه عطفی در تقویت تعاملات علمی و فنی سازمان نقشه برداری کشور با جامعه دانشگاهی برشمردند.
در بخش دیگری از این نشست صمیمانه، جاویدانه ضمن تأکید بر هم افزایی و استمرار تعاملات سازمان نقشه برداری کشور و دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، در خصوص هرنوع همکاری با این دانشگاه توسط سازمان اعلام آمادگی نمود.
وی در این باره اظهار داشت: «دانشجویان رشته نقشه برداری عضوی از خانواده نقشه برداری کشور هستند چرا که در آینده بعنوان نقشه بردار فعالیت خواهند داشت. بنابراین برای سازمان نقشه برداری کشور نیز پرورش نقشه برداران متخصص از اهمیت بالایی برخودار است. »
جاویدانه با یبان این مطلب که سازمان نقشه برداری کشور و دانشگاه خواجه نصیرالدین با همکاری یکدیگر می توانند در تقویت انگیزه دانشجویان رشته نقشه برداری گام مؤثری بردارند، افزود:«یکی از اقدامات اثرگذار در ایجاد انگیزه برای دانشجویان؛ بهره برداری از پایان نامه و طرح های پژوهشی آنها است. براین اساس با توجه شناسایی و نیازسنجی کشور در حوزه نقشه برداری، دانشجویان می توانند موضوعات پایان نامه ها و تحقیقات علمی خود را به صورت تقاضامحور انتخاب و ارائه نمایند.»
استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه برای برگزاری دوره های آموزشی فنی برای کارشناسان سازمان نقشه برداری کشور و حوزه بین المللی نیز از سوی رئیس سازمان نقشه برداری کشور در این نشست مطرح و مورد گفتگو قرار گرفت.
همچنین جاویدانه از رفع موانع پیش روی دانشجویان رشته نقشه برداری در استفاده از داده های مکانی کشور برای تحقیقات و پایان نامه های دانشجویی با پیگیری های مستمر سازمان نقشه برداری کشور خبر داد و اعلام داشت؛ این سازمان با استمرار حمایت ها و  پیگیری های لازم، نسبت به تعیین مدل های همکاری های علمی بین دو مجموعه نیز اقدام می نماید.
جاویدانه خاطر نشان کرد:« سازمان نقشه برداری کشور با حضور اساتید و متخصصین برجسته حوزه نقشه برداری به صورت مستمر اقدام به برگزاری سخنرانی های علمی می نماید که با توجه به مخاطبین گسترده این سخنرانی ها تا سطوح استانی در سراسر کشور؛ از این پس فعالیت های علمی دانشگاه نیز می تواند بعنوان موضوع سخنرانی ارائه گردد و فرصت خوبی برای توزیع تحقیقات دانشجویی خواهد بود.»
گفتنی است پیش از این سازمان نقشه برداری کشور بنا به درخواست دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی اقدام به برگزاری اردوی کارورزی برای دانشجویان رشته نقشه برداری کرده بود که ضمن استقبال دانشکده مهندسی نقشه برداری خواجه نصیرالدین طوسی،  دستاوردهای بسیار خوبی نیز برای جامعه دانشگاهی به همراه داشت. بر این اساس مقرر شد که این دوره ها با استفاده از ظرفیت تجهیزات و بخش های فنی سازمان نقشه برداری کشور برای دانشجویان نقشه برداری تداوم داشته باشد.
 
شایان ذکر است دکتر عامریان با اهدای لوح و یادبودی از نماد دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی به دکتر جاویدانه و به نمایندگی از این دانشگاه، از حمایت های همه جانبه وی و سازمان نقشه برداری کشور تقدیر و تشکر نمود.

لینک کوتاه
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 261

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید


تاریخ آخرین بروزرسانی : 1401/07/27 17:40
تنظیمات قالب