• 1403/06/27 - 08:45
  • - تعداد بازدید: 68
  • - تعداد بازدیدکننده: 60
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

راه‌اندازی هفت ایستگاه تعیین موقعیت ماهواره‌ای در اردبیل

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: راه اندازی هفت ایستگاه تعیین موقعیت ماهواره‌ای در اردبیل GNSS جزو رویکردهای اصلی و برنامه‌های تعریفی امسال است

به گزارش روابط عمومی سازمان نقشه‌برداری کشور و به نقل از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل،داوود شایقی رئیس سازمان مدیریت و بر نامه‌ریزی استان اردبیل اظهار کرد: توسعه ایستگاه‌های دائمی ژئودینامیک و راه‌اندازی ایستگاه‌های دائمی تعیین موقعیت ماهواره مبنا GNSS یکی از برنامه‌های مهم سازمان نقشه‌برداری کشور در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی است.

وی خاطرنشان کرد: این برنامه توسط اداره‌کل نقشه‌برداری زمینی و بنیادی پیگیری می‌شود و در این راستا نوسازی ایستگاه اردبیل و توسعه و راه‌اندازی تعداد هفت ایستگاه در طرح توسعه سامانه ارسال تصحیحات تعیین موقعیت آنی در نقاط شهری پیش‌بینی شده بود.

شایقی با بیان اینکه ایستگاه‌های مورد نظر به سامانه ملی «هدی» متصل شدند و در دو ماه آتی چهار ایستگاه باقیمانده نیز راه‌اندازی خواهند شد، تصریح کرد: اندازه‌گیری و تعیین و پایش تغییرات پوسته زمین و مطالعات ژئودینامیکی در طول زمان از جمله اهداف راه اندازی ایستگاه‌های دائمی تعیین موقعیت ماهواره مبنا است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: با توسعه ایستگاه‌های دائمی در شهرهای مختلف با هماهنگی سازمان نقشه‌برداری کشور از موازی کاری و صرف هزینه های مضاعف برای کشور جلوگیری به عمل آمده و تهیه نقشه و محصول منتج از آن با حفظ کیفیت و استانداردهای لازم در اجرای پروژه های عمرانی دراختیار دستگاه‌های استانی و شهرداری‌ها قرار می‌گیرد.

شایقی از همکاری دستگاه‌های اجرایی موثر در برنامه منجمله آموزش و پرورش تشکر کرد و افزود: با راه اندازی و توسعه تمامی ایستگاه‌های مد نظر در این برنامه، تحول عظیمی در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی اتفاق خواهد.

لینک کوتاه
  • گروه خبری : اخبار,اداره کل نقشه برداری زمینی و بنیادی
  • کد خبر : 985
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر


تاریخ آخرین بروزرسانی : 1403/06/27 08:45
تنظیمات قالب